A historia da nosa casa da pradeira

Louis Miller 20-10-2023
Louis Miller

Táboa de contidos

Érase unha vez unha casa.

Unha casiña de pradaría.

Naceu en 1918, o soño dun labrador, construída para protexer a unha familia en crecemento das duras condicións das chairas altas.

Vítase moito nos últimos 98 anos.



Tormentas de neve cegadoras. Infestacións de serpes de cascabel. Incendio dunha tenda. Tornados. A ventisca do 49. E vento implacable. Ai, o vento.

Moitas familias viñan e ían despois de que a familia orixinal marchara. Había algúns que adoraban a pequena casa e plantaban lilas e olmos siberianos con coidado en filas detrás da casa para protexela dos ventos do oeste. Criaban ovellas e gando, e velaron os seus ovos no pequeno soto cavado a man. Cada primavera aínda se pode atopar un tulipán solitario que se ergue do medio do xardín onde antes estaban os seus canteiros de flores.

Pero a medida que pasaron os anos e a casa seguía cambiando de mans, caeu lentamente en desorde e comezou a perder o seu brillo.

As liñas do valado derrubouse. As dependencias meteorolóxicas e pouco a pouco desmoronáronse. O muíño de vento enriba do pozo orixinal foi derrubado. Caváronse buratos enormes nos xardíns e nos pastos co fin de enterrar o lixo que se acumulaba sempre e, durante os peores anos, un cabaliño vivía dentro da casa.

A tenda e o hórreo estaban ata a cintura no lixo. No pasto traseiro había unha lavadora.pila.

A antiga sala de estar/oficina

Esta era a nosa pequena sala de estar, cara ao ano 2008. ( Non é unha fermosa esa cadeira granate? ) A alfombra parecía decente, pero non estaba tan ben cando a retiramos 8 anos despois. Permíteme ofrecer un consello non solicitado: se estás a pensar en poñer unha alfombra na túa casa, non o fagas.

Non sabía que os chans orixinais de madeira agardaban por min baixo aquel bereber moteado...

Este foi un ou dous días despois de que fixemos o noso chan de madeira antes de pintar. Definitivamente non era todo bonito e brillante cando inicialmente levantamos a alfombra, pero sabía que tiña que haber algo que valía a pena gardar baixo os arañazos, os arañazos e a pintura seca.

Resulta que tiña razón.

Unha viaxe á cidade para conseguir unha lixadora de tambor, unha capa de lixadora, unha capa de mancha e máis tarde! Se só estes pisos puidesen falar...

Non puidemos atopar ningún escritorio que nos gustase, así que Prairie Husband (mencionei o práctico que é?) construíu un escritorio de parede personalizado feito con táboas de madeira cortaventos en bruto. Cepillouno, uniuno, lixouno e fregouno varias capas de aceite de tung ata que quedou así:

Bastante elegante, eh?

Encántame o aspecto industrial da pipa, polo que os soportes están feitos de tubos normais, pintados de negro. E hai estanterías abertas para combinar, decurso.

Teño un negocio doméstico desde 2011, e esta é a primeira vez que teño un espazo de oficina real.

A decoración e os detalles aquí aínda son un traballo en proceso, pero está a xuntarse. E encántame non ter o meu ordenador portátil e o meu planificador no medio do meu espazo de traballo da cociña...

Nova suite principal

O noso vello dormitorio principal era un típico e pequeno dormitorio de casa antiga, nada especial, así que demos o noso vello cuarto aos Prairie Kids e construímos unha nova suite principal ao lado da nova sala de estar.

É amplo e amplo. mento do noso outro cuarto.

Orixinalmente íamos ir cunha ducha básica no baño principal, pero tamén parecía... moderno. Entón, escollemos unha tella con aspecto de madeira resistida para a bañeira e a ducha. O único problema con iso foi que Prairie Husband tivo que construír toda a base de ducha e rodear desde cero. Mencionei que é moi útil? Se tivese que facelo, habería auga filtrando polo chan cara ao soto mentres falamos, pero fixo un traballo incrible.

A tella de seixo completa o aspecto natural. ( Esta foto é antes de pegar a porta de vidro) . Dáme un pouco o traballo que fixemos para que pareza que estás duchando fóra detrás dun vello cortaventos de madeira, pero paréceme fabuloso.😉

Encántame o aspecto anticuado dos lavabos de cobre, e tamén buscamos a nosa pila de chatarra para atopar anacos vellos de madeira erosionada para completar o espello, o toalleiro e o revestimento de azulexos.

Ver tamén: Como facer vinagre de mazá a partir de chatarras

o gato da bomba antigo e roto aínda está aniñado debaixo das súas pólas. Camiño por ela todos os días camiño do hórreo, e cada ano, cando florece na primavera, meto o meu rostro no fondo das flores roxas, inhalo e fago un guiño silencioso ás xeracións de labregos que amaron este pequeno anaco de terra antes que nós. Seguro que espero que lles guste o que fixemos co lugar.

Fontes:

  • Hardwood Floors : Handscraped Tobacco Road Acacia de Lumber Liquidators (esta é a madeira maciza, non o laminado)
  • Barn Door Hardware<96> Hardware de portas de granero e <96> Hardware escocés. Fundas de almofada: society6.com
  • Cor de pintura principal: Westhighland White de Sherwin Williams
  • Cor de pintura de oficina: Lovely Bluff de Valspar
  • Tintura de adornos/portas: Jacobean de Minwax Light
  • Luz colgante
  • >Lámpada de comedor: Decorsteals.com
  • Mesa de comedor e amp; Cadeiras: American Furniture Warehouse
  • Ventiladores de teito de aspecto industrial : Home Depot
  • Hammered Copper FarmhouseLavadoiro: Sinkology
  • Lavabos de cobre no baño: Sinkology

As árbores coidadosamente plantadas encheron o xardín traseiro de ramas rotas mentres envellecían, esnaquizaban e morrían. Anacos de roupa, alfombras e lixo variado parecían crecer da pradaría mentres o vento levaba o chan dos buratos de vertedoiro cheos de présa. Ninguén quería vivir nunha cabana tan derrubada, polo que estivo baleira durante varios anos. Ata que...

Estes tolos entraron un día na propiedade.

Eses somos nós. (Ata cando.)

A xente intentou convencernos de que non o comprasemos, dixéronnos que estabamos locos. E mentres miro para atrás algunhas das fotos, vexo o seu punto. A casa era pequena, as dependencias foron destruídas, as liñas do valado e estaba a quilómetros e quilómetros do supermercado máis próximo. Pero estabamos cegados polo potencial, e non podíamos escoitar os detractores murmurando ao noso oído. Ademais, eramos recén casados ​​coa determinación de vivir dentro dos nosos medios e orzamento, e escoller a minúscula casa de 900 metros cadrados significaba que dous nenos da antiga cidade podían permitirse o luxo de converterse nos orgullosos propietarios de 67 hectáreas. 67 gloriosas hectáreas.

Desde o día que asinamos os nosos nomes na liña de puntos, esta casa foi para min moito máis que "unha casa inicial". Como alguén que rezou e anhelaba vivir no campo desde os tres anos, mercar esta propiedade foi a realización dun anhelo que está tan profundamente arraigado en min que podo describilo como nada menos que inspirado divinamente. Pode soarestraño, pero teño unha conexión de alma con esta terra.

Nos últimos 8 anos, Prairie Husband e eu convertémonos en personificación da "sweat equity", pero foi un traballo de amor. Renovamos cada centímetro do lugar (liñas de cercas, xardíns, pastos, xardíns, filas de árbores, tabiques, tellados, dependencias, currais, o que queiras...), EXCEPTO a casa.

A boa noticia foi que todo o dono do interior da casa anterior tiña unha folla interior tan limpada. e pisos. A mala noticia foi que tiña un estilo "de construtor", polo que lamentablemente a casa perdeu gran parte do seu carácter orixinal e acabou sendo bastante sosa e pouco encantadora (Ola revestimento de plástico amarelo...) . Pero estaba limpo e habitable e funcionou ben durante un tempo mentres traballabamos nos nosos proxectos exteriores.

Pero entón comezaron a vir os bebés. E o noso negocio na casa creceu. E a pequena casa da pradera de 900 pés cadrados de súpeto fíxose REALMENTE PEQUENA.

Ver tamén: Como conservar tomates de forma segura na casa

E sabiamos que era hora de que a última peza do renacemento da casa de 100 anos de antigüidade se poña no seu lugar. Era hora de engadir máis.

*gulp*

A remodelación foi brutal. Podes ler todo sobre o noso proceso de planificación/demo/construción nesta publicación. Arrancamos varias habitacións no proceso, polo que a nosa pequena casa quedou aínda máis pequena durante un tempo, e atopámonos a comer/vivir/escolar/relaxar nun só cuarto para moitos.moitos meses. Máis dunha vez o marido das praderas tivo que convencerme da cornisa cando estaba seguro de que non podía soportar o caos por un segundo máis. Pero todas as estacións chegan ao seu fin, e aleluia, esa acabouse.

Hoxe é hora da gran revelación, meus amigos. Sei que moitos de vós levades un tempo esperando isto, xa que levo meses lanzando adiantos en Facebook e Instagram. Está totalmente rematado? Ben, non. (¿Algunha vez será? Probablemente non.) Pero non vou facer que esperes máis.

Así que sen máis despedida, permíteme presentarche: a descoidada e esquecida casiña da pradeira feita nova.

A historia da nosa casa da pradaría (en imaxes)

O exterior:

O verán xusto despois: <120>

<200>

comprou a propiedade. A cadeira de campamento de lona dá un toque súper elegante, non cres? 😉

Primavera de 2015– arrancamos o comedor e o "armario da lavandería" na parte traseira da casa e preparámonos para cavar o buraco xigante na parte traseira onde iría a nova incorporación.

Cando arrancamos o taboleiro de plástico amarelo e descubrimos moitos plásticos podrecidos. ción era case inexistente. Así que tivemos que dar un rodeo e substituír as táboas e instalar paneis illados antes de poder continuar coa nova tabique.

Pero así é o noso aspecto.agora:

Aínda nos queda un pouco de tabique por rematar por ese lado, e teño que pintar unha porta máis branca, pero creo que é unha transformación.

Agonizamos as opcións de tabique durante meses, pero finalmente fixemos un revestimento de cedro. O revestimento oxidarase naturalmente co paso do tempo e encántame a sensación industrial/rústica que aporta. Ademais non podo facerlle dano co golpeador de herbas daniñas.

A mesma árbore, aproximadamente 7 anos despois. (E non, as árbores NON crecen rápido aquí en Wyoming...)

O interior:

Comedor antigo/Nova lavandería:

Este era o noso vello comedor, tamén coñecido como o "armario" do comedor. Engadimos a fiestra en 2014, pero aínda así, aínda era unha habitación torpemente pequena. Os teitos eran curtos e tortos, e ata unha pequena mesa de comedor e cadeiras apenas caberían. Entreter aos hóspedes foi súper acolledor. Ejem.

Para que a fundación da nova adición encaixase na parte traseira da casa, tivemos que arrancar esta habitación. Non obstante, reconstruímolo coa pegada orixinal (na nova base, con paredes e teitos rectos...) trasladamos a porta e convertémola na nova lavandería.

É difícil de crer que sexa o mesmo espazo, non?

Eu quedeime un pouco tolo con engadidos peculiares á sala de lavandería, así que escribín toda unha publicación xudicial. Tipode atopar todo iso ( xunto co nome da miña "cabeza de vaquilla" ) no posto da lavandería da miña casa de campo.

A cociña:

Esta foi a cociña xusto despois de mercar o local. Armarios de carballo de calidade para constructores, sen lavalouzas e espazo moi limitado no mostrador. (Por certo, o meu estilo de decoración cambiou considerablemente desde entón... menos mal.)

En 2012, tiven a idea salvaxe de pintar de branco eses armarios para construtores (e tamén tiñamos instalado unha illa e un lavalouzas e tamén movemos a pía para entón).

En 2012, me gustaba moito o aspecto branco. E entón tiven a Prairie Boy e, de súpeto, os meus armarios brancos xa non estaban tan brancos ( o neno é practicamente unha bola de pegajosidade ), e os armarios baratos tamén comezaron a desmoronarse.

Afortunadamente, a cociña estaba xusto ao bordo do lugar onde a antiga casa se atopaba coa nova, polo que había que refacela de todos os xeitos. Unha vez que a remodelación foi "seca", tamén destrozamos a cociña. Momentos divertidos.

Como é habitual nas casas antigas, o chan da cociña estaba bastante flácido. Tan caído, de feito, que probablemente non poderiamos colocar o novo chan de madeira sen problemas importantes. Afortunadamente, Prairie Husband é moi útil e puido levantar a casa e construír un apoio adicional no antigo soto debaixo. Foi unha aventura, cando menos. Pero agora o nosoO piso novo está tan nivelado como se pode esperar que sexa unha casa de 98 anos.

Estou bastante seguro de que hai algunha regra nalgún lugar que di que as casas de campo *deben* ter armarios pintados de branco, pero nunca fun moi bo seguir as regras, así que optei polo nogal rústico (en parte porque xa fixera o branco) 7>

Falando de estilos de decoración, non teño nin idea de cal é o meu... Se tivese que poñerlle unha etiqueta, chamaríalle ecléctico-rústico-farmhouse-vintage-western-industrial. Como é iso para algunha clasificación? Aínda que me gustan algúns aspectos do aspecto de granxa completamente branco, aínda teño moitas ganas de tons e texturas ricos e naturais. Encántame o metal oxidado, o coiro, a pel de vaca, a madeira ricamente gran e os elementos naturais. Por moito que me encanta mirar as granxas brancas e nítidas en Pinterest, sabía que usar tanto branco na miña decoración non me iría ben. Ademais, quería que a miña casa tivese unha sensación única de Wyoming. (Máis sobre iso nun pouco).

Non tería conseguido este recheo de potas enriba do fogón se non fora por Prairie Husband, pero estou seguro de que me alegro de que me convencera. Encántame esta cousa. Súper práctico para encher botes de conservas.

A miña primeira opción para as encimeras foi o bloque de carniceiro, pero tendo en conta o desordenado que estou na cociña, decidín que sería máis prudente ir cun material que nonrequiren o mesmo mantemento. Optamos por un cuarzo gris cun bordo "fracturado", e ata agora encántame. Case ten un aspecto de formigón e é súper resistente.

Solicitei a estantería aberta especialmente como lugar para gardar algúns dos meus ingredientes secos e alimentos enlatados na casa. Non me gustan moito as "chiquillerías", pero encántame usar elementos funcionais como decoración.

A sala de estar:

A nosa antiga sala de estar era dolorosamente incómoda e era unha das principais razóns polas que necesitabamos construír o complemento. Era unha caixa pequena cunha colocación de mobles incómoda, o que facía case imposible entreter aos hóspedes. (Consulta as fotos a continuación) Decidimos transformalo nun espazo de oficina e construír unha sala de estar amplo.

Os chan de madeira eran imprescindibles para a nosa nova sala de estar, xa que me ocupei da alfombra durante demasiado tempo. Sabíamos que queriamos unha sala aberta con teitos altos e moita luz natural e asentos para os hóspedes. Quería que esta sala en particular tivese un aspecto atrevido e vintage de Wyoming, e encántame como puidemos incorporar elementos do noso estilo nalgúns traballos de adorno para que iso suceda.

Encántame especialmente o revestimento das fiestras: afeitamos táboas de piñeiro de 2×6 cun coitelo, martelos e cadeas e, a continuación, teñémolas de cor marrón escuro. Prairie Husband engadiu os grandes parafusos negros para un toque rústico extra eo resultado é abraiante. Non hai cortinas para estes bebés.

Eu realmente quería un zócalo máis alto (para imitar o que vin en casas antigas), así que usamos de novo piñeiro 2×6, pero esta vez co bordo superior enrutado e manchado para que coincida coas fiestras e portas tamén. portas corredizas do hórreo para ocultar a televisión. Seino, estou bastante mimado.

Movamos a nosa cociña de leña da antiga sala de estar a esta nova. Pero en lugar da pedra de imitación que usamos anteriormente, forramos o redor da cociña con restos de aceiro do revestimento exterior e utilizamos adoquíns grises para a base.

Encántame esta parede: a porta foi rescatada do noso hórreo cando a refixemos, o montaxe dos antílopes era dunha das praderas> ese era o meu bisavó. Encántame a decoración cunha historia.

E despois temos o muíño de vento... Se me segues en Instagram, probablemente xa vira o muíño de vento e probablemente me coñezan para sempre como a dama do muíño de vento por iso, pero non me importa. É a perfección absoluta. Foi xenerosamente "doado" da pila de lixo dun dos ranchos da estrada.

Pensa sobre o muro da escaleira que baixa ao soto. A media parede está cuberta de restos de madeira cortaventos que tiñamos no lixo

Louis Miller

Jeremy Cruz é un blogueiro apaixonado e un ávido decorador de fogares procedente do pintoresco campo de Nova Inglaterra. Cunha gran afinidade polo encanto rústico, o blog de Jeremy serve de refuxio para aqueles que soñan con levar a serenidade da vida agrícola nas súas casas. O seu amor por coleccionar xerras, especialmente as que aprecian canteiros hábiles como Louis Miller, é evidente a través dos seus cativantes publicacións que mesturan sen esforzo a artesanía e a estética da granxa. O profundo aprecio de Jeremy pola simple pero profunda beleza que se atopa na natureza e o feito a man reflíctese no seu estilo de escritura único. A través do seu blog, aspira a inspirar aos lectores a crear os seus propios santuarios, cheos de animais de granxa e coleccións coidadosamente seleccionadas, que evocan unha sensación de tranquilidade e nostalxia. Con cada publicación, Jeremy pretende liberar o potencial dentro de cada casa, transformando espazos ordinarios en retiros extraordinarios que celebran a beleza do pasado ao mesmo tempo que abrazan as comodidades do presente.